четвер, 27 листопада 2014 р.

Методичні об’єднання вчителів художньо-естетичного циклу

Педагоги відзначили позитивні моменти міського заходу, відрефлексували ті аспекти, які потребують корекції при плануванні та організації наступних фестивалів (дотримання тематики, запрошення батьків на захід тощо).
На засіданні було розглянуто методичні рекомендації щодо викладання предмету музичного мистецтва в школі, зроблено акцент на впровадженні у початковій ланці мотиваційної шкали оцінювання учнів (оцінювання без балів) та творчий (неписьмовий) характер домашніх завдань і тематичних перевірок (контрольні, самостійні роботи).
Учителі образотворчого мистецтва та художньої культури (керівники ММО Лавренюк О.П. (ЗОШ №10), Іванченко С.В. (НВК)) крім аналізу роботи ММО за минулий рік, планування на майбутнє і т.ін. взяли участь в інтерактивній грі «Що я чекаю від року прийдешнього» та майстер-класі у виготовленні голубу як символу миру та надії (модератор Лавренюк О.П.).
Почесною гостею засідання ММО стала голова обласної творчої спілки художників І.А.Величко, що приїхала на запрошення інформаційно-методичного центру. Інна Аркадіївна розповіла про особливості діяльності спілки, благодійні проекти у рамках конкурсів малюнку тощо.
Більш детальніше тут

3 коментарі: